Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-12-18 17:20:00

Rendőrségi eljárás indult Bayer Zsolt egyik "harcostársára" vonatkozó kijelentésével kapcsolatban

A publicista korábban, nem sokkal a Szájer József körül kirobbant botrány után Háttérkép című műsorában beszélt egy "régi harcostársáról", aki állítása szerint bevallotta neki, hogy "ő azért szeret többek között Thaiföldre járni, mert ott kisfiúk is rendelkezésre állnak".

Bayer Zsolt akkor az adásban ezt mondta: "egykor volt barátunk, harcostársunk egy 12 órás autóúton – félve, rettegve, dadogva, majdhogynem sírva – vallotta meg nekem, hogy ő homokos. 12 órára volt szüksége ahhoz, hogy ezt be merje nekem vallani 20 évvel ezelőtt. Mondtam, hogy semmi baj, ettől még barátok maradunk. Ugyanez az ember két év múlva a legkisebb skrupulus, fenntartás és zavar nélkül, röhögve mesélte, hogy ő azért szeret többek között Thaiföldre járni, mert ott kisfiúk is rendelkezésre állnak. Két évre volt szüksége ehhez, értitek ugye, a lefelé tartó spirál".

A Blikk felidézi: az eset után több feljelentés is született, Szabó Tímea és Tényi István is tett bejelentést a hatósághoz. Mégpedig azt követően, hogy több portálon megjelentek cikkek arról, kire is utalhatott Bayer Zsolt. 

A rendőrség most válaszolt Tényi Istvánnak. Azt írták, az ügyben hivatalból eljárás indult, még Tényi bejelentése előtt.

Feljelentést tesz Szabó Tímea a Bayer Zsolt által emlegetett pedofil ügyében

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink