Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-12-04 04:45:00

Bodrogi Gyula elárulta, beoltatná-e magát a koronavírus ellen

A Nemzet Színésze arról is beszélt egy interjúban, hogy hogyan intézi bevásárlásáait, illetve hogy hogyan tölti a karácsonyt.

Bodrogi Gyula a Blikknek azt mondta: mindenképpen beoltatja magát a koronavírus ellen, ha elérhető lesz a vakcina. Hozzátette: nemrég adták be neki a tüdőgyulladás megelőzésére szolgáló védőoltást is.

"Az ember nehezen szúratja meg magát, ha egészséges, de ha ezzel megvédhetjük magunkat és másokat is, akkor azt meg kell tenni" - fogalmazott. 

A színész elárulta, hogy csak az idősek számára fenntartott idősávban megy vásárolni.

"Egyébként szerintem, ha csak azt mondták volna, hogy mindenki engedje előre az időseket a sorban, azt is betartották volna az emberek, és nem lett volna szükség ilyen korlátozásra" - jegyezte meg. 

Azt is megkérdezték tőle, karácsonykor összejön-e a család, erre Bodrogi Gyula azt felelte: szerinte csak telefonon keresztül.

"Rettenetesen hiányoznak a gyerekek, unokák, de szoktunk videócsetelni, és úgy néz ki, hogy ez most karácsonykor is így lesz. Igazából mindig itt érzem közel magamhoz őket, a szeretet nem a személyes találkozáson múlik, de persze, nagyon megölelném már őket" - mondta a Nemzet Színésze.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink