Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-12-02 16:42:00

A Fidesz szerint Karácsony Gergely és Tüttő Kata "hülyének nézi" a fővárosiakat

A budapesti Fidesz szerint a BKV buszbérlésének ügyében már nemcsak Tüttő Kata főpolgármester-helyettes, hanem Karácsony Gergely főpolgármester is hülyének nézi a fővárosiakat.

Facebook-oldalukon jelezték, Karácsony Gergely szerdán arról írt, hogy a BKV nem köt szerződést "a Leisztinger-féle, offshore-hátterű kamucéggel", amely ennek ellenére mégis kötbért fizet amiatt, mert nem tudja határidőre teljesíteni a buszbérlési vállalását.

Persze hogy nem köt szerződést, mert már rég megkötötte, különben mégis mi alapján fizetne kötbért? - tették fel a kérdést, felhívva a figyelmet arra, hogy kötbérfizetésre csak érvényes szerződés ellenében kötelezhető egy cég.

"Karácsony mosakodásában az különösen kellemetlen, hogy a saját botrányát is az Orbán-kormányra akarja kenni. Szerinte ugyanis nem a főváros, hanem az Orbán-kormány a felelős azért, mert a Tüttő Kata által felügyelt BKV offshore-hátterű kamucéggel kötött szerződést" - fogalmaztak, majd azt kérdezték Karácsony Gergelytől: "főpolgármester úr, ugye nem gondolja, hogy ezt bárki is elhiszi magának?"

atv.hu/MTI

Ajánlom

További belföldi híreink