Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-12-01 15:57:00

Pályakezdő zenészeket támogat a raktárkoncertes pénzéből Lovasi András

A Kiscsillag zenekar frontembere közösségi oldalán azt írja, a raktárkoncertes támogatási összegéből pályakezdők stúdiófelvételeit finanszírozza.

Lovasi azt írja, eredetileg úgy tervezte, hogy a Kiscsillag raktárkoncertjéért kapott 1 millió forintból néhány együttes felvételeire ad lehetőséget stúdiójában, ám a pályázat sorsa másképp alakult - írja a Telex. 376 hanganyag érkezett be hozzá, amik közül nagyon nehéz volt kiválasztania a legjobbakat.

A pályaművek feldolgozása után a Lovasi vezette zsűri végül úgy döntött, hogy 14 együttes számára biztosítanak stúdióidőt. További 12 együttes pedig a portál szerint 50 százalékos áron veheti igénybe az LA Gardens stúdió szolgáltatásait, ha élnek ezzel a lehetőséggel.Így az össznyeremény a tervezettnek több mint a kétszerese, összesen 2 és fél millió forint lett.

A nyertesek: Gidmin'Rém; Bajdázó; Temesi Blanka; Abigél; Meteo; The Whatevers; Sauropoda; ABEL marton nagy; Kontraszt; Kései kitérő; Fodor Dávid; Hold utca; Rekamié; Legbelsőkör.

A Telex hozzáteszi: az LA Gardens stúdió Facebook-oldala beszámol majd a nyertesek stúdiómunkálatairól, a győztesek dalgyűjteményét pedig egyfajta virtuális válogatáslemezként Lovasi András mutatja majd be a Facebookján valamikor 2021-ben. A budapesti Központ klub jelezte, hogy amint a lehetőségek adottak lesznek, szívesen biztosítanak fellépési lehetőséget néhány pályázónak, akik egyébként bekerültek a Fishing On Orfű szervezőinek látókörébe is.

Pályázaton osztja szét raktárkoncertes gázsiját Lovasi András

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink