Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-12-02 04:45:00

"Most nem lehet csibészkedni" - komoly döntést hozott Korda György

Az énekes és felesége, Balázs Klári két hónapja teljesen magára zárta az ajtót: lemondtak minden, a lakáson kívüli tevékenységről, Klári vásárolni sem megy, Gyuri bácsi pedig a szeretett pókerpartikat adta fel.

"Most nem lehet csibészkedni, van több olyan kártyapartnerem, aki elkapta a koronavírust. Én nem kockáztatok! Nagyon hiányzik, de az egészség fontosabb" – jelentette ki Korda György, akit a felesége is óv.

"A szeptember végén felvett raktárkoncert óta nem tettük ki a lábunkat, hoznak nekünk mindent. Nem tehetem meg, hogy esetleg a hajamon vagy a vállamon hazahozom a vírust, aztán Gyuri megsimogat és elkapja. Láttuk az elmúlt hetek eseményeit, hogy mi történhet" – mondta a Blikknek az énekesnő, aki azt is elárulta, mind a ketten beadatták maguknak az influenza elleni védőoltást is.

"Még szeretnénk jó pár évig élni, és ha ennek az az ára, hogy a karácsonyt és Gyurim közelgő születésnapját kettesben ünnepeljük, akkor legyen" – jelentette ki Balázs Klári, aki azt is elárulta, nem gondolkodnak a színpadra való visszatérésen: az első koncert, amit elvállaltak, egy májusi szabadtéri fellépés lesz.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink