Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-11-29 13:20:00

Köszönetet mondott Szájer Józsefnek a Fidesz-KDNP

Közleményükben arra hívják fel a figyelmet, hogy Szájer József a legismertebb és legelismertebb magyar európai parlamenti képviselővé vált, és hogy döntő szerepe volt abban, hogy a magyar polgári konzervativizmus és kereszténydemokrácia elfoglalhassa az őt megillető helyet az európai politikai színtéren.

„Szomorúan fogadtuk Szájer József képviselőtársunk döntését, hogy az év végével visszavonul a választott képviselői tevékenységtől, és visszaadja európai parlamenti képviselői mandátumát” - áll a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának közleményében.

„Személye európai uniós csatlakozásunk, 2004 óta meghatározta a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának munkáját, amelynek vezetője, később elnöke lett, és képviselőcsoportunk irányvonalának alakításáért mind a mai napig felelősséget vállal. Szájer József a legismertebb és legelismertebb magyar európai parlamenti képviselővé vált” – idézi az Origo a kommünikét.

„Mi, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának tagjai a magunk és a teljes politikai közösségünk nevében szeretnénk köszönetet mondani Szájer Józsefnek, akinek döntő szerepe volt abban, hogy a magyar polgári konzervativizmus és kereszténydemokrácia elfoglalhassa az őt megillető helyet az európai politikai színtéren. Szájer József politikai hitvallása, Magyarország szuverenitásának és a magyar polgárok érdekeinek megalkuvás nélküli képviselete olyan értékek, amelyek a továbbiakban is képviselőcsoportunk alapelveiként szolgálnak.

Szájer József további munkájához sok sikert kívánunk, és természetesen a jövőben is számítunk együttműködésére, jobbító javaslataira!” - zárul a közlemény.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink