Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-11-27 12:17:00

Jakab Péter: Orbán kitette az elakadásjelzőt

A Jobbik elnöke a miniszterelnök péntek reggeli rádióinterjúrára reagált, amiben elmondta, hogy nem lát biztató jeleket a vírussal kapcsolatban.

"Orbán a mai rádióinterjújával is kitette az indexet. Jobban mondva az elakadásjelzőt, merthogy ismét kiderült, lövése sincs, merre kéne haladni, hogy kijussunk a válságból. Pár hete azt mondta, hogy az egészségügynek 50 százalék esélye van arra, hogy kibírja a nyomást. Egy nappal később azt, már 99,99 százalék az esély erre. Ma azt mondta, hogy nem lát biztató jeleket.

De legalább abban biztos volt, hogy mindenért Soros a hibás, ő meg a legkeményebb kormányfő Európában. Merthogy neki Brüsszel csak úgy ne szabjon feltételeket az uniós mentőcsomaghoz. Mi is ez a feltétel? Ne lopd el az uniós pénzt, hanem add oda magyaroknak. Mit is mondott erre ma Orbán? »Nem akarok kompromisszumot kötni. Találjunk megoldást.«" - írta a Facebookon, és hozzátette, hogy szerinte éppen a kompromisszum lenne a megoldás. Jakab úgy látja Orbánnak ki kéne szállnia a kocsiból, hiszen nem megy neki a kormányzás.

Jobban terjed a koronavírus a légszennyezettség miatt?

atv.hu 

Ajánlom

További belföldi híreink