Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-11-27 16:36:00

A Fidesz Gyurcsánynak: a leghatározottabban elutasítjuk ezt a zsarolást

A párt a Demokratikus Koalíció elnökének kijelentéseire reagált, közleményükben azt írták: "ezt a háborút Soros és Gyurcsányék indították Magyarország ellen a bevándorlók betelepítéséért".

Azt írják: Gyurcsány Ferenc, mint "a Soros-lista hazai vezére" pontosan tudja, hogy az uniós pénzek politikai feltételhez kötésével Brüsszel valójában azt akarja elérni, hogy Magyarország is engedje be a menekülteket.

"Soros kiadta a parancsot Brüsszelnek, hogy ne adjon uniós pénzt azoknak az országoknak, akik nem fogadnak be migránsokat, és Brüsszel most ezt a megrendelést teljesíti. Ezt a háborút Soros és Gyurcsányék indították Magyarország ellen, amiért a magyar emberek és a nemzeti kormány nemet mondanak a bevándorlásra. Sokféle eszközzel próbáltak eddig is nyomást gyakorolni, most éppen az uniós pénzek elvételével fenyegetnek. A leghatározottabban elutasítjuk ezt a zsarolást, és készek vagyunk Magyarországért minden vitát vállalni. Nyilvánvaló, ha Gyurcsány Ferenc és a baloldal lenne hatalmon, akkor nem lenne erről semmilyen vita, hiszen ők lazán beengednék a bevándorlókat Magyarországra, és bevándorlóországot csinálnának hazánkból" - fogalmazott közleményben a párt.

Uniós vétó: Hogyan tovább?

 

atv.hu/MTI

Ajánlom

További belföldi híreink