Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-11-26 13:33:00

Kovács Zoltán újabb kormánybiztosi címet kapott

A kommunikációs államtitkár kinevezésről szerda este jelent meg a kormányrendelet a Magyar Közlönyben – szúrta ki a 444.

Kovács Zoltán kormánybiztosként a „2021. évi „Egy a természettel” Nemzetközi Vadászati és Természeti Kiállítás és az ehhez kapcsolódó rendezvénysorozat megrendezésével, szervezésével és lebonyolításával; valamint az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszussal összefüggő kormányzati feladatok szakmai koordinációjával kapcsolatos feladatokat” látja majd el.

Kovács Zoltán a megbízásért díjazásban is részesül, munkája során pedig együtt kell működnie a miniszterelnök általános helyettesével, az agrárminiszterrel, az innovációért és technológiáért felelős miniszterrel, a miniszterelnök kabinetfőnökével, a feladatkörükben érintett miniszterekkel, a Magyar Turisztikai Ügynökség Zártkörűen Működő Részvénytársasággal, a kiemelt budapesti fejlesztésekért és nemzetközi sporteseményekért felelős kormánybiztossal, a Társasággal, valamint a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus Titkárságával.

Egymásnak üzenget a magyar kormány és George Clooney

 

atv.hu/444

Ajánlom

További belföldi híreink