Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-11-25 11:43:00

Védőruhákat adományozott a DK

A Demokratikus Koalíció közleményben tudatta, hogy több száz védőruhával segítették az Oltalom Karitatív Egyesület kórházát.

Felidézik, hogy a Demokratikus Koalíció már több alkalommal segített a rászorulókon, támogatta azokat a civil szervezeteket, akik a legszegényebbek, legelesettebbek mellett vannak mindig, a legnehezebb időkben is. Ezúttal Oláh Lajos, Terézváros és Erzsébetváros országgyűlési képviselője vitt több száz védőruhát az Oltalom Karitatív Egyesület által fenntartott kórháznak.

"A Demokratikus Koalíció kiemelten fontosnak tartja, hogy segítsen minden rászorulónak minden lehetséges módon a koronavírus-járvány idején. Különösen most, hogy Iványi Gábor, az egyesület vezetője éppen gyógyulófélben van otthon, szeretnénk, ha érezné, hogy vannak, akik nem gátolni, hanem segíteni szeretnék a munkájukat, és kiállnak mellettük. Mi, európai magyarok továbbra is tesszük a dolgunkat, ha kell maszkot, ha kell védőruhát, ha kell élelmiszert, vagy digitális eszközöket viszünk a rászorulóknak" - olvasható a közleményben.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink