Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-11-26 04:50:00

"Megöl az aggodalom" - a poklot járja meg Pásztor Erzsi

Nagyon aggódik szeretteiért a Jászai Mari-díjas színművésznő, akinek lánya és unokái Olaszország egyik koronavírus-gócpontjának számító Comói tó környékén élnek.

Egy pszichiátriai betegeket gondozó intézet vezetőjeként dolgozik Pásztor Erzsi lánya, aki gyermekeivel Olaszország egyik koronavírus-gócpontjának számító Comói tó környékén élnek, így a színésznő minden egyes nap tart attól, hogy szerettei is megfertőződnek a vírussal, az országban ugyanis naponta 400-500 halottról számolnak be a híradók.

„Ez maga a pokol, megöl az aggodalom. Itthon is egyre súlyosabb a helyzet, de ott leírhatatlan állapotok vannak. A lányom most otthon van táppénzen, mert korábbi gerinc- és egyéb ortopéd műtétei miatt a kora téli időszakban elképesztő fájdalmai vannak. Persze, nem maradhat hosszú ideig otthon és hamarosan vissza kell térnie az intézetbe, amitől már most rettegek. Nagyon szigorúak az olaszok, csak papírral járatnak vásárolni az emberek, annyira nagy a baj” – mesélte a Blikknek Pásztor Erzsi, aki egyébként szigorú karantén szerint él.

„Egész nap itthon vagyok, mostanában annyit mozgok, hogy fel-le sétálgatok a hatodik emeletről és nem használom a liftet. Maximum hetente egyszer megyek ki elintézni a bevásárlást, a barátaimat már nem tudom mióta nem láttam, telefonon élem az életemet” – árulta el.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink