Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-11-25 08:25:00

Alig másfél hónap után újra elkapta a koronavírust a magyar válogatott kosaras

Karanténba került a szlovéniai Európa-bajnoki selejtező helyszínén készülő magyar férfi kosárlabda-válogatott, miután kedden egyik tagjának, Ferencz Csabának pozitív lett a koronavírustesztje.

Alig másfél hónap után újra elkapta a koronavírust a magyar válogatott kosaras

Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány a közmédiának elárulta, hogy a keddi vizsgálatok eredményei alapján Ferencz Csaba koronavírusos, aki másfél hónapja már átesett a fertőzésen.

"Azonnal karanténba zártak minket, nem mozdulhatunk ki a szobából. Most várunk holnapig, hogy mikor lesz az újabb tesztelés" - nyilatkozta a szakvezető. "A nemzetközi szövetségnek nincs protokollja pontosan arra, hogy ez most mit jelent és hogyan tovább. Kicsit fura a hangulatunk, mert ezt nem vártuk. A hitünk az erős. Mindig szoktam mondani a srácoknak, hogy minél jobban ütnek minket, annál erősebbnek kell lennünk" - tette hozzá.

Ivkovics azt is elmondta, hogy Ferencz Csabának nincsenek tünetei és a csapat minden tagja jól van, a magyar szövetség és a csapat melletti stáb tagjai pedig mindent megtesznek, hogy a hétvégére minden rendben legyen és játszhasson az együttes.

A magyar válogatott két győzelemmel az élen áll a selejtezős csoportban, és az osztrák együttessel szombaton, a házigazdákkal pedig két nappal később találkozik Ljubljanában.

atv.hu/MTI

Ajánlom

További belföldi híreink