Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-11-25 04:45:00

Nehezen éli meg a mostani időszakot Csepregi Éva: anyagilag nagyon megviseli a járvány

A Neoton Família énekesnője azt mondja, próbál túlélni.

"Napról napra gondolkozom azon, hogyan vészeljem át ezt az időszakot. Anyagilag nagyon megvisel, hiszen rengeteg buli maradt el, nyolcvannál már abbahagytam a számolást. De be kell vallanom, azon a kevés koncerten is volt bennem félsz a koronavírus miatt. Pláne, hogy a közvetlen környezetemből sokan elkapták a fertőzést. Nagy kiesést jelent ez anyagilag, és sok a veszteség, de amennyire tudom, összehúzom a nadrágszíjat. Próbálom túlélni" – mondta a Ripostnak az énekesnő, aki két hete beoltatta magát influenza ellen.

"Az igazság az, hogy egyébként nem nagyon szoktam, az elmúlt években sem kértem, de most az orvosok is mondták, hogy szükséges lenne" – mondta az énekesnő.

"Picit érzékeny volt a szúrás helye, és mintha be is náthásodtam volna utána. De megnyugtattak, hogy ez természetes, nem kell megijedni, mert ezek a kisebb tünetek előfordulhatnak az oltás után. Néha előjön a felső légúti problémám is, most is egy picit rekedtes a hangom, valószínűleg emiatt, de semmi komoly" - mesélte a lapnak Csepregi Éva.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink