Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-11-24 04:56:00

Egy nap különbséggel veszítette el koronavírusos édesanyját és édesapját a magyar nő

24 óra leforgása alatt veszítette el 75 éves édesapját és 73 éves édesanyját egy magyar nő, aki most a Borsnak részletesen beszámolt az elmúlt időszak eseményeiről.

„Mindannyian megkaptuk az influenza elleni védőoltást, így mikor édesapám rosszul érezte magát, arra gondoltunk, a vakcina dolgozik benne. Két nap múlva édesanyám is hasonló tünetekre panaszkodott – láz, végtagfájdalom, torokfájás –, és édesapám állapota is romlott, már alig tudott enni, fájt mindene” – kezdte a nő a lapnak.

Az édesapa állapota nem sokkal később tovább súlyosbodott, míg végül kórházba nem került. A férfit másnap felesége, és lánya is követte a hatvani kórházba. Mindannyian elkapták a koronavírust.

„Apu először oxigénmaszkot kapott, ekkor még beszéltünk is telefonon. Azt mondta, jobban van. Sajnos ekkor hallhattam utoljára a hangját. Miközben aput gépre tették, anyunak is súlyosbodott az állapota, így őt is felvitték a második emeletre, ahol azonnal lélegeztetőgépre került. Ami ezek után jött, azt senkinek nem kívánom. Mivel a nővérem tartotta a kapcsolatot az orvosokkal, ő értesített róla, hogy édesapám elhunyt. Még fel sem ocsúdtam, mikor másnap újabb telefont kaptam: anyu is elment” – zárta történetét a nő. Mint mondta, azért osztotta meg az országgal a család fájdalmát, hogy megmutassa, mire képes a koronavírus.

Hozzátette: korábban túlzásnak tartotta a maszk folyamatos viselését, az emberek félelmét, most viszont saját bőrén tapasztalta meg a valóságot.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink