Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-11-24 19:50:00

Brutálisan kiakadt a Mi Hazánk a Fidesz és Volner tervén

Novák Előd Facebook-oldalán azt írja, a Mi Hazánk ellen irányul a választási törvény módosítása.

Úgy fogalmaz: a Fidesz a választási törvény módosításának kezdeményezésével egyértelművé tette azt, hogy nem szeretne harmadik utat, nem szeretne harmadik opciót a 2022-es országgyűlési választásokon.

"Ugyanúgy, mint a balliberális oldal, mindössze két listában gondolkodik (vagyis vagy a Fideszre, vagy a balliberális tömbre lehessen szavazni). A választási törvény módosítása nyilvánvalóan a Mi Hazánk Mozgalom ellen irányul, hiszen a balliberálisok már korábban bejelentették, hogy - a DK-tól elkezdve, a Jobbikon át egészen a Momentumig - egy közös listát fognak állítani, sőt 2021. október 23-ig megnevezik a közös miniszterelnök-jelöltjüket is" - írja.

"A Fidesz azt gondolhatja, hogy a Mi Hazánk Mozgalom számára, állami támogatás híján problémát jelenthet 71 egyéni választókerületben elindulni. Innen üzenjük, hogy nem 71, hanem mind a 106 választókerületben fogunk tudni egyéni képviselőjelölteket állítani. Nem fog tudni minket ebben a Fidesz megakadályozni, mint ahogy a balliberális oldal hazugságkampánya sem fogja tudni meggátolni azt, hogy megkerülhetetlen parlamenti frakcióval rendelkező politikai erővé váljon a Mi Hazánk a 2022-es választások után" - fogalmaz Novák.

A Mi Hazánk ellen irányul a választási törvény módosítása A Fidesz a választási törvény módosításának kezdeményezésével...

Közzétette: Novák Előd – 2020. november 24., kedd

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink