Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-11-21 17:49:00

Napokig nem volt fűtés az újonnan megnyitott COVID-osztályon Szombathelyen

Nem volt fűtés és melegvíz sem a nemrégen megnyitott osztályon, ahol koronavírusos betegeket ápolnak. Egy bentfekvő családja szerint ágynemű sem, ezt a kórház cáfolta - számolt be a nyugat.hu.

A hét elején jött az információ, hogy Szombathelyen a Markusovszky Kórház újonnan megnyitott COVID osztályán napok óta nincs meleg víz, se fűtés.

"A kórházban a COVID osztályon napok óta nincs meleg víz, és ma már fűtés sem. Anyum bent van, és ez most már kiborító. Tüdőgyulladásos betegek vannak bent, nem tudnak fürödni, és most már szétfagynak. Már mindenfelé próbáltunk segítséget kérni, de a kórházban csak ide-oda kapcsolgatják a telefont.” - a történet arra is kitér, hogy az olvasó édesanyja két napig a kabátján feküdt, mert nem volt párna, végül a családja vitt be neki egyet.

A kórház szerint azóta elhárították a problémát. „Kórházunk azonnal intézkedett a COVID részlegen felmerült műszaki probléma miatt, haladéktalanul kértük a külső szolgáltatót a hiba elhárítására. 2020. november 16-án a javítás megtörtént, azóta műszaki probléma nem volt” – írja válaszában dr. Káldy Zoltán orvosigazgató.

atv.hu/nyugat.hu

Ajánlom

További belföldi híreink