Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-11-20 18:33:00

Fidesz: Támogatjuk Karácsony spórolási szándékát

"Ideje lenne, ha Karácsony Gergely végre meghallaná a budapestiek kérését, és abbahagyná a kormány állandó hibáztatását és támadását. A fővárosi emberek ugyanis együttműködést várnak a politika szereplőitől, különösen a nehéz helyzetekben." - írja közleményében a Fidesz.

Mint írják: "A hét elején beharangozott lakosságot érintő megszorítási terveket határozottan elutasítjuk.


A főpolgármester azon szándékát azonban támogatjuk, hogy a Fővárosi Önkormányzat "vízfején" kíván spórolni. A főpolgármester-helyettesek számának csökkentése, az egyes cégek és azok vezetőségeinek összevonása jó irány. A konkrét intézkedéseket azonban szeretnénk látni, számtalan kérdés csak a megvalósítás során fog eldőlni.

Fontos lenne tudni például:

- A most bejelentett szerkezeti változásokból évente milyen összegű megtakarítást remél? Bízunk benne, hogy komoly számítások vannak a tervezett intézkedések mögött.

- A bécsi és a berlini stadtwerke modell mintájára készülő fővárosi cégből miért került ki a Budapesti Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.?

-A BKK-nál tervezett vezérigazgatói csere jelenthet-e bármi változást annak fényében, hogy Draskovics Tibor a háttérből egyszemélyben irányítja az egész vállalatot?"

atv.hu/MTI

Ajánlom

További belföldi híreink