Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-11-17 04:15:00

Újabb hírek Majka állapotáról: rosszabb eredményeket kapott

A kórházból jelentkezett be ismét Youtube-csatornáján Majka, aki próbál optimista maradni.

„Kicsit romlott a CT-m, először ijesztően hangzott... Csütörtökön lettem sz.rul, akkor kezdődtek a tünetek. Múlt hétfőn jöttem be a kórházba, az ötödik napon, akkor nézték meg a CT-t... Benn voltam két napot, majd hazamentem, utána visszajöttem a kórházba. Ahhoz képest 2-3 százalékkal romlott a CT-eredményem" – idézte a videóban elhangzottakat az Origo.

Ennek szerinte az lehet az oka, hogy az első CT után még romlott a tüdejének állapota (csak azt már nem vizsgálták, arról nincs kép, mérés), majd kapott sok szteroidot, és elindult a javulás, csak lassan.

Valaki kiszúrta, hogy teljesen egyedül van egy kórteremben. „Mondhatnám, hogy celebeknek jár ez a szoba, de ez inkább azoknak jár, akit el akarnak dugni más elől. Lehet, hogy zavarnék másokat, lehet, sok ember slattyogna arra, ápolók, nővérek és mindenféle ember meg akarná nézni Majkát covidosan" – vélekedett, azaz úgy gondolja, hogy a többi beteg nyugalma miatt jobb, ha ő külön van.

Szerinte ijesztő, hogy ő ennyire le tudott betegedni, pedig nagy tüdőkapacitással, kétórás koncerteken rappelt hetente többször, sokat sportolt. „Ez k.rva komoly dolog" – figyelmeztetett a rapper.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink