Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-11-12 14:48:00

Karácsony nem tudja, mi volt a célja annak, hogy "talpig fegyverben" járőröztek a terrorelhárítók Budapesten

A főpolgármester Facebook-oldalán köszönte meg a budapestieknek, hogy a kijárási korlátozások első napján betartották a szabályokat.

Úgy fogalmazott: "köszönöm a budapestieknek, hogy a kijárási korlátozások első napján, akárcsak az első hullám idején, most is tiszteletre méltó belátással, egymás iránti odafigyeléssel tartották be a mégoly kellemetlen szabályokat. Fontos, hogy a közterületen is egyre többen hordják a maszkot, mindenkit erre kérek és bíztatok. Budapest erős város, erős közösség."

A főpolgármester kitért a városban járőröző, fegyveres hatóságokra is.

"Sokakkal együtt én sem tudom, mi volt a célja, hogy „talpig fegyverben” járőröztek a terrorelhárítók tegnap este a kiürült városban. Félelemkeltéssel, fenyegetéssel biztosan nem, de a politikai lózungoktól és hamis sikerpropagandától mentes őszinte beszéddel igenis el lehet érni az emberek együttműködését. És a budapestiek ebből ismét példát mutatnak" - olvasható a bejegyzésben.

Köszönöm a budapestieknek, hogy a kijárási korlátozások első napján, akárcsak az első hullám idején, most is tiszteletre...

Közzétette: Karácsony Gergely – 2020. november 12., csütörtök
Mit jelent a rendkívüli jogrend bevezetése?

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink