Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-11-11 13:59:00

Gyurcsány: a kormány elesett

„Tegnap este hivatalosan is elkezdődött a pánikkormányzás időszaka” – jelentette ki Facebook-videójában Gyurcsány Ferenc.

A Demokratikus Koalíció elnöke szerint „az elmúlt 24 óra történései azt bizonyítják, hogy van valami, ami még a magyar egészségügynél is hamarabb omlott össze: a magyar kormány.” Úgy látja, hogy a most életbe léptetett rendelkezések a pánikkormányzás termékei, „egytől-egyig kétségbeesett és reménytelen próbálkozások a kormány alkalmatlanságának palástolására” – fogalmaz a volt miniszterelnök.

Úgy látja, „az Orbán-kormány elveszítette az irányítást a történések felett, nem készítette fel az országot, az egészségügyet, nem kezelte a válságot, most pedig bajban vagyunk.” Szerinte a kormány alkalmatlanságának következményeit ugyanis mi, magyarok fogjuk elszenvedni és megfizetni. „Eljutottunk oda, hogy szinte szerencsésnek érezheti magát az, aki a munkahelyét veszíti el a kormány miatt, és nem az életét.

Vigyázzunk egymásra, mert a kormány láthatóan képtelen vigyázni ránk!” – hangsúlyozta. Hozzátette, „a kormány elesett, de az országnak ki kell tartania, együtt kell ezt a helyzetet túlélnünk. Tegyünk meg mindent azért, hogy az idei karácsony ne a gyász karácsonya, ne fekete karácsony legyen!”

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink