Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-11-09 12:32:00

Gyurcsány: Orbán beismerte, hogy elkésett

A DK elnöke is reagált a miniszterelnök hétfői, járvány elleni védekezésre vonatkozó bejelentéseire.

"Akkor most kapitulált Orbán. Beismerte, hogy elkésett, és most idegesen megnyomta a STOP-gombot Magyarországon" - írja bejegyzésében Gyurcsány Ferenc.

A DK elnöke szerint ez a küzdelem három fronton zajlik: mit csinálunk a vírussal, mit a gazdasággal, mit a közeledő szociális katasztrófaval.

"Ma az derült ki, hogy a koronavírus elleni küzdelem első frontján a kormányfő belátta: eddig elrontott mindent. Nem csinált semmit nyáron, nem csinált semmit ősszel, most meg rohan az események után. Lemaradt. Cserbenhagyta az országot. Most javítani próbál. Elkésett. Ezrek halála lesz az ára ennek.

A másik két fronton továbbra is tanácstalan. Vagy vak. Vagy süket. Vagy mind együtt.
Augusztusban Európában egyedüliként állította le a már akkor is elégtelen állami bérpótlékot és nem hosszabbította meg az elbocsájtottaknak járó támogatást. Orbán elaludt, most pedig kapkod, ötletel, tüzet olt, mert tönkrement körülötte a fél ország. A kormányfő elveszítette az irányítást a folyamatok felett" - írja Gyurcsány Ferenc, hozzátéve: "az erősnek mutatkozó emberről kiderült, hogy gyenge és alkalmatlan.
Nem érte kár. Az országért."

Akkor most kapitulált Orbán. Beismerte, hogy elkésett, és most idegesen megnyomta a STOP-gombot Magyarországon. Legyen...

Közzétette: Gyurcsány Ferenc – 2020. november 9., hétfő

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink