Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-10-31 16:26:00

Stohl András őszinte vallomása: "sok minden megtörténik egy ember magánéletében"

Stohl András legújabb színházi szerepéről mesélt, melyből kiderült, hogy többek között 54 oldalnyi szöveget kellett hibátlanul megtanulnia.

Az ember sok mindenen keresztül megy, az 54 oldal mellé pedig 53 leélt év párosul, ami kellő mennyiségű tapasztalatot is magában hordoz:

"Sok minden megtörténik egy ember magánéletében, főleg, ha ötvenhárom éves, mint én. Viccesen szoktam is mondani, hogy kevés olyan szerep van a világirodalomban, amelyben ne találnék egyezést az életemmel" - ecsetelte a színész.

A darab kapcsán felmerült az a kérdés is, hogy mennyire etikus a mindennapok során élni a hazugság lehetőségével, amiről így vélekedik a műsorvezetőként is munkát vállaló híresség: "Ez egy nagyon bonyolult kérdés, amiről reggelig lehet vitázni, nem véletlen, hogy ekörül forog az egész darab. Véleményem szerint egyébként a hazugság életkorfüggő. Minél idősebb és bölcsebb lesz az ember, annál kevesebbszer kamuzik, mert egyre több vesztenivalója van."

Gyerekként és fiatalként ugyan előfordult, hogy füllentett, de ma már ez távol áll tőle: "Az igazság oldalán állok. Az ember a saját életét egyszerűsíti meg azzal, ha igaz emberként él."

atv.hu/borsonline.hu

Ajánlom

További belföldi híreink