Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-10-30 07:40:00

"Ózdon mindenki ismerte és szerette" - a zebrán gázolták halálra a családját gyászoló Pétert

Ötven métert repült, esélye sem volt a túlélésre: Lakatos Pétert az ózdi Munkás úton, a zebrán gázolta el egy autó, ami még csak nem is fékezett.

A férfi hazafelé sietett a testvéréhez, amikor egy Volkswagen Passat elgázolta. A jármű eleje teljesen összeroncsolódott, a szélvédő betört. A blikk.hu úgy tudja, a 19 éves sofőr legalább 80 km/órával hajtott.

Pétert a mentő még kórházba szállította, ott azonban már nem tudták megmenteni az életét. A férfi a testvérénél lakott, a ház pár száz méterre van a baleset helyszínétől.

"Ő volt a világ legrendesebb embere, ha volt egy falat kenyere, biztos, hogy a felét odaadta annak, aki kérte. Ózdon mindenfki ismerte és szerette őt, az egész város gyászolja szegényt. Egyszerűen nem értem, hogy a gázoló miért nem állt meg a zebránál, főleg, ha látta, hogy valaki éppen átmegy. Borzasztó lesz az életem Péter nélkül, már most nagyon hiányzik" – mondta el sírással küszködve a lapnak az áldozat testvére, László.

Péter korábban elvesztette a nejét és a gyermeküket is: a baba rövid ideig élt, és az anyának sem volt segítség már. A fájó emlékek elől menekült Péter, aki a borzalmak után megpróbálta összeszedni magát. Rengeteget dolgozott, almát szedni járt Egerbe, Hevesbe.

atv.hu/blikk.hu

Ajánlom

További belföldi híreink