Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-10-29 22:01:00

Varga Judit szerint Fekete-Győr átlépett egy határt, de Kocsis Máténál is kiverte a biztosítékot

Varga Juditnál és Kocsis Máténál is kiverték a biztosítékot Fekete-Győr András mondatai, hogy mire készülnek nagyarányú ‘22-es ellenzéki győzelem esetén. A Momentum elnöke nyilvánvalónak nevezte például a köztársasági elnök lecserélését.

"A Momentum ismét átlépett egy határt. Miközben Brüsszelben álságos módon versenyt aggódnak a magyar jogállamiságért, e közben pártelnökük, Fekete-Győr András egy esetleges 2022-es ellenzéki győzelem fő céljának a “fidesztelenítést” jelölte meg egy interjújában" - posztolta Varga Judit. A Facebook-oldalán az igazságügyminiszter azt írta: Fekete-Győr arra utalt, hogy ha az érdekük úgy hozza, akkor a jogállamiság teljes kiiktatásával elmozdítanák a törvényesen megválasztott állami vezetőket a pozíciójukból. A Momentum elnöke többek között a köztársasági elnök lecseréléséről értekezett, valamint nyíltan megfenyegette a legfőbb ügyészt is - posztolta a miniszter.

A Momentum ismét átlépett egy határt. Miközben Brüsszelben álságos módon versenyt aggódnak a magyar jogállamiságért, e...

Közzétette: Varga Judit – 2020. október 29., csütörtök

Fekete-Győr András a Szabad Európa podcast-stúdiójának vendége volt, és néhány részletet már közöltek az interjúból, melyben a Momentum elnöke arról beszélt, hogy ‘22-es ellenzéki győzelem esetén a köztársasági elnököt nyilvánvalóan cserélni kell, de nem lehet hozzányúlni a határon túli magyarok szavazati jogához. Azt sem zárta ki, hogy a Fidesz bedől egy nagyarányú választási vereség nyomán, és „Orbán Viktor elutazik örökre keletre”. Ellenzéki győzelem esetére a magyar gazdaság és a magyar állam “f​idesztelenítéséről” is beszélt, de részleteket nem árult el. A legfőbb ügyész kapcsán a szavaiból az derült ki, hogy Polt Péter nem maradhat, “hanem valamilyen alku keretében ő el tud távozni szabadon. De cserében feladott embereket a jogállam számára, akiket különben nem tudtunk volna megszorongatni” - idézte a Mandiner.

A Momentum elnökének a mondatai kiverték a biztosítékot Kocsis Máténál is. A Fidesz parlamenti frakcióvezetője azt posztolta:

Fekete-Győr András azt mondja, hogy egy “nagy arányú baloldali győzelem esetén” törvénytelenül fognak vezetőket leváltani, állami tisztségviselőket zsarolnak majd meg, és Orbán Viktor örökre elhagyhatja az országot. Milyen szerencse, hogy egy nagy arányú jobboldali győzelem esetén viszont nyugodtan itthon maradhat az összes idióta bolsevik - írta a Facebook-oldalán a politikus.

Fekete-Győr András azt mondja, hogy egy “nagy arányú baloldali győzelem esetén” törvénytelenül fognak vezetőket...

Közzétette: Kocsis Máté – 2020. október 29., csütörtök
Ajánlom

További belföldi híreink