Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-10-28 20:26:00

Koronavírusos dolgozók miatt bezárt a sebészet a berettyóújfalui kórházban

Bezárt a sebészet Berettyóújfaluban, mert a kórházban is felütötte a fejét a koronavírus. A sürgős műtéteket Debrecenben végzik el. A fertőzés miatt Mohácson továbbra is zárva az intenzív osztály.

Berettyóújfalu

Bezárták a sebészeti osztályt a berettyóújfalui kórházban, mivel ott is megjelent a koronavírus: öt dolgozó fertőződött meg. Az előjegyzett műtéteket Debrecenben végzik.

Közben kiderült, hogy a város polgármestere, Muraközi István is megfertőződött koronavírussal. Jelenleg kórházban kezelik Debrecenben. Ahogy a polgármester fogalmazott, most az Infektológiai Osztály vendégszeretetét élvezi. Sokan úgy vélik most olyan rossz a helyzet az országban, hogy bárhol elkapható a koronavírus.

Mohács

Mohácson újra megnyílt a belgyógyászati osztály, amit két héttel ezelőtt azért zártak be, mert több dolgozó és beteg is koronavírusos lett. Az intenzív osztály viszont továbbra is zárva van, mert több dolgozó PCR-tesztje is pozitív eredményt hozott. Az orvosként praktizáló városi képviselő, Szigeti József azt mondta: borzasztó a kommunikáció az önkormányzat és az állam között, a betegek is alig kapnak hivatalos tájékoztatást, és az ellenzéki képviselőket sem tájékoztatják.

Az intenzív ellátásra szoruló betegeket Mohácsról jelenleg Pécsre szállítják.

Koronavírus miatt bezárták a berettyóújfalui kórház sebészeti osztályát

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink