Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-10-28 16:28:00

Koronavírus-gócpont lett Kecskemét a polgármester szerint

„Aggasztó információk érkeznek Kecskemét koronavírus fertőzöttségével kapcsolatosan. Sajnos, a megyeszékhely gócpont lett” – fogalmaz Szemereyné Pataki Klaudia közösségi oldalán.

A polgármester a fejlemények miatt az óvintézkedések fokozása mellett döntött. Október 30-tól a szabadtéri piacokon is elvárás az orrot és szájat is eltakaró maszk viselése. A Budai utcai szabadtéri piacot pedig kordonnal veszik majd körbe: a piacfelügyelők és a városrendészek a belépési pontokon is ellenőrzik majd a maszk használatát.

Szemereyné Pataki Klaudia arra kéri a lakosságot, hogy az írott és íratlan járványügyi szabályokat egyaránt tartsa be. A közelgő halottak napi hétvégén (október 30., 31., és november 1.), a várhatóan rendkívül zsúfolt temetők látogatása során viseljenek maszkot, amire – kérésére – a köztemető üzemeltetője rendszeresen és minden fórumon felhívja majd a látogatók figyelmét.

Koronavírus - Közlemény Aggasztó információk érkeznek Kecskemét koronavírus fertőzöttségével kapcsolatosan. Sajnos, a...

Posted by Szemereyné Pataki Klaudia on Wednesday, 28 October 2020
Koronavírus: rekordot döntött az egy nap alatt elhunytak száma

 

atv.hu/24.hu

Ajánlom

További belföldi híreink