Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-10-28 11:57:00

Bochkor Gábor megbetegedett, koronavírus-tesztje eredményére vár

A Retro Rádió műsorvezetője ma otthonról jelentkezett be a reggeli műsorba, mint kiderült, azért, mert éjjel hőemelkedésre ébredt, emiatt jobbnak látta, ha távol marad a stúdiótól.

A műsorban elhangzott még az is, hogy Bochkor Gábor ezzel is a felelős magatartásra hívja fel a figyelmet. Fontosnak tartja, hogy a koronavírusos időszakban vigyázzunk a másikra, és ha rosszul érezzük magunkat, inkább maradjunk otthon, mert így elkerülhetjük, hogy megfertőzzük a környezetünket - írja a Blikk.

Bochkor Gábor jelenleg covid-tesztjének eredményére vár az otthonában.

A műsorvezető reggel 9 után élőben is bejelentkezett a reggeli műsorba, azonban addigra a Retro Rádió sajtósától a Blikk már megtudta, hogy az már biztos, hogy Bochkor Gábor holnap még otthon marad. A műsorvezető gyorstesztje negatív lett, tehát az alapján nem covid fertőzött, a sokkal megbízhatóbb PCR teszt eredményére viszont várni kell, emiatt Bochkor holnap még biztosan elkerüli a stúdiót. A PCR teszt eredménye holnap reggel érkezik majd meg.

"Kicsit gyenge vagyok, végtagfájdalmaim vannak, de egyelőre ennyi" - mondta a műsorban telefonon keresztül Lovász Lászlónak Bochkor Gábor.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink