Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-10-27 21:29:00

Jakab Péter szerint büntetésének üzenetértéke van

A Jobbik elnökére 4,4 millió forintos büntetést szabott ki Kövér László házelnök, mert egy zsák krumplit akart adni a miniszterelnöknek a parlamentben. Jakab Péter szerint ezzel a Fidesz minden kritikusának üzent.

A Jobbik elnöke az ATV Egyenes beszéd című műsorában úgy fogalmazott, ez minden idők legdrágább krumplija volt. Kövér László szerint a politikus megsértette az Országgyűlés méltóságát, Jakab Péter azonban úgy látja, "az igazság kimondása sosem sértheti az Országgyűlés tekintélyét".

Jakab Péter szerint ennek a büntetésnek üzenetértéke van: a Fidesz ezzel mindenkinek üzent, aki kritizálni meri a kormánypártot. 

A borsodi időközi választással kapcsolatban Jakab Péter azt mondta: "nehéz volt a terep", a választás előtt a kampányfőnökük 25% esélyt látott a győzelemre, ehhez képest a politikus szeritn alig 4%-os különbséggel nyert a fideszes jelölt, Koncz Zsófia. Ha a többség nem legyint, és elmegy szavazni, akkor le lehet bontani ezt a rendszert - fogalmazott a pártelnök.

A Jobbik jelöltjéről, Bíró Lászlóról azt mondta: Bíró korábbi, zsidókkal kapcsolatos kijelentéséért bocsánatot kért, ezt az ellenzéki pártok elfogadták, és bár Jakab szerint lehet, hogy nem érezték konfortosnak a jelöltet, tudták, hogy "nem a konfortzónájuk, hanem az ország sorsa a cél".

4,4 milliós gigabüntetést kapott Jakab Péter

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink