Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-10-26 08:48:00

Mentővel vitték kórházba Csepel polgármesterét, oxigénnel segítik a légzését

A koronavírusos Borbély Lénárd közösségi oldalán számolt be aktuális egészségi állapotáról.

Mint azt már korábban mi is megírtuk, elkapta a koronavírust Csepel polgármestere, Borbély Lénárd. A politikus most közösségi oldalán újból jelentkezett, és beszámolt arról: állapota nem javult, csak napról napra rosszabb lett.

„Szombat este már alig tudtam levegőt venni, és így már a beszéd sem nagyon ment. Ki kellett hívni a mentőt és kórházba kerültem. Itt kiderült, hogy kétoldali tüdőgyulladást kaptam, az immunrendszerem összeomlott, és a véroxigén szintem folyamatosan csökken. Ezért jelenleg oxigénnel segítenek, de ezek a napok meghatározóak, hogy javulok-e, és hogyan tovább. Szombat este óta szteroidos gyógyszert, antibiotikumot és egy további gyógyszeres kezelést kapok” – írja a 39 éves politikus, aki saját elmondása szerint aktív életet él (minden hétköznap sportol, sokszor jár biciklizni hétvégente), ezért nem gondolta, hogy vele ezt megtörténhet.

Borbély Lénárd ezért arra kér mindenkit, tartson be minden kormányzati óvintézkedést, leginkább a saját érdekében, ugyanis az „alattomos”  koronavírus nem válogat.

Köszönöm mindenkinek a sok jókívánságot, az aggódást, az imákat és a segítségek felajánlását. Nagyon jól esik. Sajnos...

Posted by Borbély Lénárd on Sunday, 25 October 2020
Magyarországon gyakorlatilag csak azokat ellenőrzik, akiknek már tünetei vannak?

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink