Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-10-25 19:40:00

Tibi atya Lakatos Márk Dúró-kritikájáról: "bármelyik közéleti szereplőt szemrebbenés nélkül rúgnák ki a munkahelyéről, ha bodyshamingelne egy négygyermekes családanyát"

Bármelyik közéleti szereplőt szemrebbenés nélkül rúgnák ki a munkahelyéről, ha bodyshamingelne egy négygyermekes családanyát, Lakatos Márknak azonban úgy tűnik, elég fedezetet nyújt a homoszexualitása, hogy ezt megtehesse- írja Tibi atya legújabb blogposztjában.

A blogger szerin "Lakatos Márk bodyshamingje nem azért érdekes, mert szélhámos, vagy mert szélhámosokkal bizniszel. Sokkal inkább azért, mert ő volt az a homoszexuális influencer, aki korábban előbb saját blogján, majd az ELLE-magazinban komplett kampányt indított a bodyshaming ellen és saját testünk elfogadásáért".

Tibi atya azt is kifogásolja, hogy a női jogokat védelmezők nem álltak ki Dúró Dóra mellett: "És talán még mindig nem ez a legaljasabb. Az igazi probléma, hogy semmilyen társadalmi immunrendszer nem veti ki magából ezt a közösségi kórokozót: a harcos feministák, akik ennek a negyedéért máskor péniszeket kaszálnának, a másik irányba fordítják a fejüket, miközben Lakatos Márk továbbra is vezethet műsort gyermekek számára is hozzáférhető műsorsávokban. Nincs felháborodó Szentesi Éva az ostoba közhelyeivel, nincs NANE-tiltakozás, néma a "Nem tehetsz róla, tehetsz ellene" blog. Erre a kilövésre nem szól az engedélyük."

A teljes írás itt olvasható.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink