Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-10-24 13:40:00

Cseh Katalin a helyszínen nézi meg, mire ment el a 35 milliós uniós támogatás

Nyilvánosságra hozta a Momentum EP-képviselője azt a levelet, amelyben árajánlatot kért a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Biriben található Le Til Kúriától.

A politikus Facebook-oldalán azt írja, esküvők és luxuspartik helyszíneként működik az a kúria a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Biriben, amire közel 35 millió forintos uniós támogatást vettek fel a tulajdonosai azzal az ígérettel, hogy ifjúsági szálláshelyet hoznak létre. Cseh Katalin ezért úgy döntött, személyesen nézi meg, ez hogyan fordulhatott elő.

Levelet írt a helyszín egyik megálmodójának, a fideszes polgármester szintén fideszes önkormányzati képviselő fiának, hogy árajánlatot kérjen egy rendezvény lebonyolítására. A workshop a politikus elképzelései szerint vagy az uniós források hatékony, korrupciótól mentes elköltésével foglalkozna, vagy a hátrányos helyzetű csoportok felzárkóztatási lehetőségeit helyezné a fókuszba. Kérte, hogy küldjék meg árajánlatukat, és a lehetséges szabad időpontokat –ezeket, amint megkapja majd nyilvánosságra is hozza.

Arra is emlékezetett a posztban a momentumos politikus, hogy az Európai Bizottság illetékes szervéhez fordul, hogy indítsanak helyszíni ellenőrzést, hogy kiderüljön, mire és hogyan használták fel a forrásokat.

A helyszínen nézem meg, mire költötték a 35 milliós uniós támogatást Esküvők és luxuspartik helyszíneként működik az a...

Közzétette: Cseh Katalin – 2020. október 24., szombat


atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink