Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-10-23 21:12:00

Kétmillió forintot ajánlott fel a rendőrség annak, aki tud bármit a tótkomlósi csecsemőgyilkosság elkövetőjéről

A hatóságok felemelték a nyomravezetó díj összegét a tavaly október 26-án, Tótkomlóson talált halott csecsemő ügyével kapcsolatban.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen, miután 2019-ben Tótkomlóson egy lakatlan családi ház előtti bozótos területen, egy nejlonzacskóban halott csecsemőt találtak. Az újszülöttet egy plédbe csavarták be. A police.hu oldalán megjelent közlemény szerint a rendőrség kéri, hogy aki felismeri a plédet vagy a kislányméretű ruhát látta már valakin, tegyen bejelentést. Azok jelentkezését is várják, akik az üggyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. A rendőrség a bejelentő adatait bizalmasan kezeli.

fotó: police.huFotó: police.hu

Korábban félmillió forint járt a nyomravezetőnek, de ezt pénteken kétmillió forintra emelték. Ez az összeg annak fizethető ki, aki az ismeretlen tettes(ek) felderítését eredményező, bizonyító erejű információt hoz a rendőrség tudomására.

fotó: police.huFotó: police.hu

Bejelentést lehet tenni a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., telefonszám: +36 66/523-700), de emellett két ingyenes számon, a 112-es segélyhívón és a Telefontanú 06/80/555-111-es számán is a nap 24 órájában fogadják a hívásokat.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink