Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-10-22 16:44:00

Fidesz: a baloldal "legalább az ostoba hazugságait hagyja már abba"

Ha a baloldal végképp nem akar segíteni az országnak a járvány elleni védekezésben, "legalább az ostoba hazugságait hagyja már abba" - így reagált a Fidesz csütörtök délután Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) nyilatkozatára.

Bangóné Borbély Ildikó, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője csütörtöki, online sajtótájékoztatóján azt mondta: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az aznapi kormányinfón ismét megmutatta, hogyan képes a kabinet továbbra is megtéveszteni a lakosságot. A hazai koronavírushelyzet ugyanis sajnos rosszabb annál, mint ahogy azt a miniszter láttatni próbálja - tette hozzá a szocialista politikus.

A Fidesz erre reagálva közleményében azt írta: miközben az ország hónapok óta a járvány elleni egészségügyi és gazdasági védekezéssel van elfoglalva, az MSZP-nek eddig csak kamuvideók gyártására futotta. "Bangóné Borbély Ildikó pedig a kamuhírgyártók egyik díszpéldánya" - tették hozzá.

A nagyobbik kormánypárt hangsúlyozta: a járvány egész Európában tombol, mindenhol nő a fertőzések és az elhunytak száma, Magyarország a középmezőnyben van, folyamatos és következetes a járvány elleni egészségügyi és gazdasági védekezés, mindenkinek jut kórházi ellátás, és az egész lakosságnak ingyenesen biztosított az influenza elleni védőoltás.

Rosszul oltották be Orbán Viktort influenza ellen?

 atv.hu/MTI

Ajánlom

További belföldi híreink