Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-10-22 20:12:00

Brutálisan kiakadt a DK-s polgármester: szerinte így "segíti" a kormányhivatal a járvány elleni védekezést

Cserdiné Németh Angéla közösségi oldalán adatigénylési kérelemmel fordult XV. kerületért felelős tiszti főorvoshoz. Bejegyzésében azt nehezményezi, hogy semmilyen érdemi választ, segítséget nem kapott.

A polgármester október 13-án írt levelet Tizenötödik kerületi járványhelyzettel kapcsolatosan, mivel elmondása szerint 2020. szeptember 30. óta semmilyen tájékoztatást nem kaptak. A levélben Cserdiné Németh Angéla arra kérte a kerületért felelős tiszti főorvost: küldje el a kerületi koronavírus-fertőzöttek számát napi bontásban, az érintett kontaktszemélyek számát, a határt átlépő személyek számát, valamint a megbetegedettek és az azonosított betegek számát.

A fideszes Sára Botondtól kapott válaszlevélben – melyet a polgármester bejegyzéséhez csatolva meg is osztott – az állt: hiteles információhoz a központi honlapon lehet hozzájutni.

„Kár, hogy a koronavirus.gov.hu oldal semmilyen olyan adatot nem tartalmaz, amit kértem, és ami érdemi segítséget jelentene a kerületben. Így mondjuk abban, hogy segítsünk azoknak, akik most egy jó ideig nem hagyhatják el az otthonukat, és egyedül vannak, nem tudják megoldani a bevásárlást, a gyógyszereik kiváltását” – fogalmaz a polgármester, aki szerint „elképesztő, arcátlan és nonszensz” a magyar állapot.

Kérem, egy megosztással segítsenek abban, hogy bemutassuk a valóságot: így "segíti", "támogatja" a Kormány fővárosi...

Posted by Cserdiné Németh Angéla on Thursday, 22 October 2020

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink