Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-10-21 06:22:00

Nagy visszatérésre készül Kulka János

Sztrókja után négy és fél évvel Kulka János beszélő főszereplőként tért vissza a kamerák elé.

Bár A vizsga címre hallgató film folytatása, A játszma szövevényes és komor, Kulka a szünetekben sokat mosolyog és kedvesen társalog.

„János ugyanaz az ember, aki volt. A szelleme, a humora, minden ott van, csak bizonyos szavak nem úgy jönnek ki, ahogy szeretné, de ez a filmen nem fog látszani” – nyilatkozta a Blikknek Köbli Norbert, A játszma forgatókönyvírója, aki úgy írta meg a történetet, hogy a színész karaktere a nyugalmazott ÁVÓ-alezredes is sztrókot szenvedett. Úgy rakták össze a párbeszédeket, hogy Kulka magáénak érezhesse a minden szavát.

A színész kollégái is mind nagyon örülnek, hogy újra forgatni láthatják Kulkát.

„Példaértékűnek tartom, hogy Jani vállalta a sztrók utáni visszatérés kockázatát. Nagyon figyelünk és vigyázunk rá. Tisztelem, hogy megtört helyzetben is vállalja magát. Lenyűgözött, amikor az egyik párbeszédünk közben rákérdezett, mit jelent az a szó, hogy „majd”, és amikor elmondtam neki, ugyanúgy folytatta, mintha mi sem történt volna. Nem az érdekli, mit veszített, hanem az, hogy mit nyerhet. Sokat tanulok tőle türelemről és alázatról” – vallotta be Nagy Zsolt.

Hámori Gabriella pedig úgy fogalmazott: „Soha nem mondtam le arról, hogy újra együtt fogok játszani Jánossal. Amikor megtudtam, hogy ez valóra válik, olyan érzés fogott el, mintha a szemem láttára nyert volna olimpiát. Látni rajta, sok energia és akarat kellett ahhoz, hogy idáig eljusson, és ez nekünk is kedvet ad a munkához. Nekem ő az, aki mindig volt, a fantasztikus humorával, emberségével.”

Komoly gerincműtéten esett át Balázs Klári, gyógynövényekkel kúrálta magát

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink