Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-10-20 08:02:00

Vezetői engedély nélkül, bedrogozva vezetett, de otthon meglepetés várta a férfit

Bátyja autójával, vezetői engedély nélkül furikázott, zsebében droggyanús anyag és a tesztje is pozitív lett. Nem kellett keresni, hazatérve járőrök fogadták az utcában.

Vezetői engedély nélkül, bedrogozva vezetett, de otthon meglepetés várta a férfit
Fotó: Police.hu

Épp visszatért fóti fivéréhez annak kocsijával a 35 éves férfi, amikor a járőrök 2020. október 18-án késő este igazoltatták. Nem sokkal korábban a tulajdonos jelezte, hogy valószínűleg öccse volt, aki elvitte járgányát a polcról leemelt slusszkulccsal. Egyszer csak nem találta nála tartózkodó testvérét és kék autójának is lába kélt - írja a Police.hu.

Míg zajlott az adatok rögzítése, a házhoz visszatért és a rendőrautó mögötti füves területre leparkolt a kék kocsi. A testvér kiszállt a volán mögül, a járőrök pedig megszólították.

A lelassult beszédű és koordinálatlan mozgású férfiről kiderült, korábban a rendőrség 2021. márciusig eltiltotta a járművezetéstől, sőt a kabátja is rejtett némi illegális anyagot. Mivel a gyorsteszt amfetaminra, metamfetaminra, THC-re és BZO-ra is pozitív eredményt hozott, kettős mintavételre előállították.

Kábítószer birtoklása, valamint bódult állapotban való járművezetés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, egyben szabálysértési feljelentést tettek ellene az engedély nélküli vezetés miatt.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink