Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-10-20 12:42:00

Több mint egy hete nem válaszolt az operatív törzs Cseh Katalinnak

A Momentum EP-képviselője közösségi oldalán azt írja, a tesztelési kapacitás növelésével és a járványügyi szakembergárdával kapcsolatban kérdezett.

Cseh azt írja, Orbán Viktornak hétfőn "valódi kérdésekre kellett volna válaszolnia", az ellenzéki politikusok azonnali kérdéseket tettek fel neki a Parlamentben. Szóba került a tesztelési kapacitás növelése és a járványügyi szakembergárda is – azok a témakörök, amikkel ő is megkereste az operatív törzset több mint egy hete.

"Arra várom még mindig a választ, hogy kik a kormány járványügyi szakemberei, illetve tényleg elértük-e a tesztelési kapacitás felső határát. Ugyanis a nyilvánosan nyilatkozó szakértők szerint sem végeznek elég tesztet az országban"

- írja Cseh, hozzátéve: ahogy ő sem, úgy az Orbánt erről kérdező ellenzéki képviselők sem kaptak választ kérdéseikre.

A momentumos képviselő szerint a miniszterelnök a parlamenti patkóban "csak terelt és vádaskodott", mindössze annyit mondott, hogy a járványügyi szakemberek figyelemmel követik a tesztelést, amikor pedig szerinte az ellenzéki politikusok megkérdőjelezik a tesztelés mikéntjét, akkor azokat a szakértőket támadják, akik a védekezést vezetik.

"Mi csak azt akarjuk tudni, kik ezek a szakértők, megfogadják-e a tanácsaikat, illetve növelik-e a tesztelési kapacitást" - zárja bejegyzését Cseh.

De kik ezek a szakértők? – Több mint egy hete nem kapok választ Orbán Viktornak hétfőn valódi kérdésekre kellett volna...

Közzétette: Cseh Katalin – 2020. október 20., kedd

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink