Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-10-18 11:57:00

Egy rövid időre eltehetjük az esernyőket - ilyen idő vár ránk a jövő héten

Vasárnap már több lesz a napsütés, de északkeleten és néhol nyugaton, északnyugaton még kisebb eső, futó zápor kialakulhat. Az északnyugati szelet főként a középső országrészben többfelé kísérhetik élénk lökések. Délután 9-15 fok valószínű. Frontmentes időre lehet számítani - olvasható az Időkép előrejelzésében.

Hétfőn a reggeli pára- és ködfoltok megszűnése után száraz, változóan felhős-napos időre készülhetünk. A légmozgás nem lesz jelentős. Kora reggel -1, +5, délután 10-17 fokot mérhetünk.

Kedden is sok napsütés várható, de főként északkeleten hajnalra köd, illetve rétegfelhőzet képződhet, mely néhol tartósabban megmaradhat. Kelet kivételével feltámad a déli-délnyugati szél. Hajnalban -1, +5, délután 12-18 fok várható.

Szerdán tovább melegszik az idő, nyugaton, délnyugaton elérhetjük a 20-21 fokot. Északon, északkeleten ugyanakkor tartósan szürke, kezdetben ködös tájak is előfordulhatnak, és itt nem lesz melegebb 13-15 foknál. Többfelé élénk, a Dunántúlon erős lökések kísérhetik a délies szelet. Csütörtökön is csapadékmentes, de helyenként szeles időre van kilátás, délen, délnyugaton 20-22 fokot is mérhetünk.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink