Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-10-15 15:59:00

"Esténként ültem egyedül a kanapén és csak sírtam” - Liptai Claudia megrázó története a koronavírusról

A műsorvezető közösségi oldalán férje koronavírus elleni küzdelméről mesélt.

Mint az már ismeretes, korábban maga Liptai Claudia is elkapta a koronavírust. A színésznő megúszta egy enyhe lefolyású megbetegedéssel, ám – mint az a Facebook-bejegyzésből kiderül – férje nem volt ilyen szerencsés.

„Már az elején látszott, hogy ugyanaz a vírus rá teljesen más hatással van. Nagyon köhögött, a többi tünet mellett. Várta türelmesen ahogy a protokollban meg van írva, hogy majd enyhülnek a tünetek. Nagyjából a köhögést kivéve minden eltűnt az ötödik napon. A köhögés nem csillapodott én pedig egyre inkább éreztem itt valami nincs rendjén. Már majdnem letelt az ő karanténja amikor rosszabbra fordult az állapota. Felszökött a láza és nagyon elesett lett” – idézi fel Liptai Claudia, aki azonnal telefonált az orvosnak, és hívta a mentőt.

Néhány órával kórházba szállítása után – amikor már beszélni sem tudott – kiderült, hogy férjének nagy kiterjedésű tüdőgyulladása van, ezért később át is szállították az intenzív osztályra.

„Biztos ismeritek azt az érzést amikor kirántják a szőnyeget a lábatok alól. Nekünk a rákövetkező napok ezzel a lebegéssel teltek. Próbáltam lavirozni a gyerekek a munka és a napi ezer telefon között Ádámmal. Esténként ültem egyedül a kanapén és csak sírtam” – emlékezett vissza a műsorvezető a férje nélkül töltött nehéz időszakra, amit a barátok, az orvosok és az ápolók segítségével sikerült maguk mögött hagyniuk.

Hosszú idő óta ez a kedvenc képem. Miért? Most, hogy már túl vagyunk a nehezén elmesélem 1 hónapos kálváriánkat. Amikor...

Posted by Liptai Claudia on Thursday, 15 October 2020

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink