Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-10-12 07:18:00

Újabb részletek derültek ki, mi történhetett Pintér Tibor lovardájában

A Nemzeti Lovas Színház igazgatója azután támadhatott az egyik lovászra, hogy a férfi felmondott. A színészt rendőrök vitték el, és hallgatták ki.

A Blikk vasárnap elment a lovardához is, de ott senki nem akart nyilatkozni, Pintér Tibor sem volt a helyszínen. A lap azonban megkérdezte az állítólag megvert lovász barátját, aki elmondta, hogy a férfit lelkileg nagyon megrázta az eset. 

"Mindenki erről beszél és fel van háborodva. A lovász – aki egyébként kaszkadőrként is dolgozik – felmondott neki. Ezen persze összevitatkoztak, ami verekedésig fajult, pontosabban Tenya őrjöngve ütötte a lovászt, aki csak állta a pofonokat. Ő egyébként harcművész, még szerencse, hogy az ilyen sportágakat űzőkre jellemző a hatalmas önuralom, szerintem ezért nem ütött vissza" - mondta az ismerős. 

Az eset után a férfi feljelentést tett, mire Pintér kárt tett a sértett autójában, és az iratait is elvette. A lovász nem akart nyilatkozni a lapnak, de annyit elmondott, hogy a főnöke tényleg nekiment.

Pintér Tibor azonban cáfolta a vádakat: "Ez az egész egy hazugság" - reagált a vádakra. A rendőrség lopás, rongálás és testi sértés miatt folytat ellene továbbra is vizsgálatot.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink