Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-10-06 19:12:00

Megszólalt a komlói diákverés áldozata

Megszólalt Híradónknak az a diák, akit a nyílt utcán vert agyba-főbe egyik társa Komlón. A megvert fiú anyja feljelentést tett a rendőrségen. Ezt követően a rendőrök az iskolából vitték el a támadót. A megvert fiút azóta többen fenyegetik.

„Elindultam haza, de utánam futott, lehúzott a földre és elkezdett ütni, rúgni. Fölkeltem, akkor még kaptam egyet, de akkor a húgon elkezdett lökdösni, hogy menjek haza” – idézte fel az esetet Gyurgyevics Lajos Richárd.

A verekedő azért haragudott meg a fiúra, mert azt hitte, hogy elcsábította a barátnőjét. A megvert fiú szerint azonban semmi ilyen nem történt.

Gyurgyevics Lajos Richárdot azóta többen megfenyegették, mivel feljelentették támadóját. Elmondása szerint volt olyan, hogy egy óra alatt 20-25 fenyegetés is érkezett. De akadtak olyanok is, akik segítséget ajánlottak.

A fiú édesanyja kedden nem engedte iskolába a fiát. Azt Híradónkból tudták meg, hogy a rendőrök a verekedőt elvitték az iskolából. Az anya azt mondta, hogy a bántalmazás óta csak ez a téma otthon. „Ha egy picit tovább van lent az udvaron, akkor már felhívjuk, hogy „merre vagy, mit csinálsz, kivel vagy, igyekezz haza”. Eddig nem kellett ezért hívni” – mesélte Gyurgyevics Rozália.

A verekedő fiatal ellen garázdaság gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség, de további részleteket a nyomozás érdekeire hivatkozva egyelőre nem árultak el.

atv.hu

 

Ajánlom

További belföldi híreink