Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-10-06 16:05:00

Kovács Patrícia Eszenyi Enikő visszatéréséről: "Szégyent és sajnálatot éreztem"

Kovács Patrícia – aki az elsők között szólalt fel a vígszínházi botrányban – a 24.hu-nak adott interjújában mondta el véleményét Eszenyi Enikő visszatéréséről.

Eszenyi Enikőt a botrány óta nem lehetett sem látni, sem hallani. A színésznő most az RTL Klub Álarcos énekes című műsorában tért vissza, melyről Kovács Patríciának a következőképpen vélekedett:

„Láttam. Szégyent és sajnálatot éreztem. (…) Azt éreztem a műsort látva, hogy nincs a dolgoknak következménye. Nem azt mondom, hogy Eszenyi Enikő innentől kezdve a négy fal közé legyen bezárva és örök életére bűnhődjön, mert hiszek abban, hogy mindenki tanul a hibáiból, és ennek így kellett történnie valamiért. Színészként is tudok azonosulni azzal, hogy milyen lehet elveszíteni az eddigi életét, de a visszatérésnek nem így kellene történnie. Egy tehetséges színházi emberről van szó, aki visszatérhetne egy monodrámában, filmben, könyvben, feldolgozva azt, ami történt, hogyan élte meg az egészet. Rengeteg módon lehetne alkotássá tenni ezt a vele történt őrületet, amire azt mondom, igen, ez egy méltó visszatérés. És térjen vissza, dolgozza fel, de hogy egy Mambo Italianóra ugrál tigrisjelmezben, ez a kenyeret és cirkuszt tipikus esete. Igazán sajnáltam, hogy a Vígszínház valaha emblematikus embere erre kényszerül, és senki nem szól neki, hogy ne csinálja” – fogalmazott az interjúban.

Hivatalosan is Rudolf Péter a Vígszínház igazgatója

 atv.hu/Indirekt

Ajánlom

További belföldi híreink