Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-10-05 06:41:00

Vujity Tvrtko élőben jelentkezett be Hawaii-ról - így él a családjával

Az ATV műsorvezetője élőben jelentkezett be a Heti naplóban, és Sváby András kérdezte, hogyan teltek az első hetek Amerikában, illetve milyen a járványhelyzet a tengerentúlon.

"Jelenleg itt élek a családommal, és itt dolgozom" - kezdte Tvrtko a műsorban, és hozzátette, hogy a gyerekei hagyományos polinéz iskolába járnak. 

A műsorvezető arról mesélt, hogy Hawaii-on hogy kezelik a koronavírus-járvány okozta a helyzetet, és kiderült, hogy decemberig biztosan digitális oktatás formájában zajlik az oktatás, de a rászoruló családoknál a szülők hazavihetik a gyerekek ebédjét. 

Az odaútjukról az ATV műsorvezetője elmondta, hogy milyen kevesen voltak a repülőjáratokon, és Hawaii-on szinte teljesen megszűnt a turizmus. Tvrtko 96-98 százalékos visszaesésről beszélt, és arról, hogy sok a hajléktalan, pedig a pandémia előtt ez az állam ott volt a legfoglalkoztatottabbak között. 

Az szintén kiderült, hogy a házi karanténnál Hawaii-on midnenkinek naponta kell beszámolni a tartózkodási helyéről - hogy nem hagyta-e el a házát -, és arról, hogy jelentkeztek-e gyanús tüneteket. Ugyanilyen kéthetes karantén várt Tvrtkóékra is, ráadásul ellenőrizték is egyszer őket.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink