Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-10-01 04:43:00

Nem csillapodnak a kedélyek: Dér Heni miatt estek egymásnak a rajongók

Egy szórakoztató műsorban, a Nyerő Párosban keveredett konfliktusba Czutor Zoltán és felesége az énekesnővel, most pedig MC Hawer kelt Dér Heni védelmére.

A párcsatás műsorban Dér Heni és párja egy szavazáson veszett össze a Belmondo frontemberével, amit később sem tudtak rendezni. 

Végül Czutorék kiestek, de azóta sem csillapodtak a kedélyek. Most MC Hawer a Facebook-oldalán kelt kolléganője védelmére, amit a kommentelők sem hagytak szó nélkül. 

"Ebben a vajdasági lányban ott buzog a versenyszellem, az energia, az akarat, mellyel kitartóan menetel előre - nem kis sikerrel.... És akkor jön valami belmondós-megmondós csávó, aki beszól? Czutor Zoltán Public - aki életében talán egy slágert ki tudott préselni magából, ilyen gyalázatos módon megy szembe Dér Henivel - egy nővel... No comment.." - olvasható a posztban.

A támogatást Dér Heni is megköszönte, és sokan melléálltak, míg mások Czutorékat védték. A kommentelők tényleg egymásnak estek a poszt alatt. 

Sajnálom, de erre muszáj reagálnom... Ilyen jelzőket embertársamra sem, de nőre - nyilvánosan - soha nem teszek. Akkor...

Közzétette: MC Hawer – 2020. szeptember 29., kedd

atv.hu/blikk.hu

Ajánlom

További belföldi híreink