Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-09-30 14:53:00

Autóba tuszkolta, majd eszméletlenre verte az élettársát egy férfi Budapesten

A 32 éves R. Csaba egy gyáli családi házban bujkált. A rendőrök tartottak a szökésétől, így hőkamerás drónnal fogták el.

A férfi a gyanú szerint szeptember 8-án a délutáni órákban testvérének autójával elment élettársa X. kerületi lakása elé, mert a nőtől egy nappal korábban – egy veszekedés után – elvett lakáskulcsát és telefonját akarta visszaadni. R, Csaba vissza adta a holmikat, majd a nőt megfenyegette, hajánál fogva berángatta testvére autójába és, hárman együtt elindultak az Üllői út felé.

A nyomozás adatai szerint az autóban a férfi mintegy ötven alkalommal ököllel ütötte élettársa fejét, arcát és fojtogatta is. A nő az ütésektől kis időre elvesztette az eszméletét, majd mikor magához tért, kinyitotta az autó ajtaját – és amikor az lassított – kiugrott a járműből és elmenekült.

A nő a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett - olvasható a rendőrség közleményében.

A kőbányai rendőrök a testvérek ellen szeptember 9-én elfogatóparancsot adtak ki, és R. László szeptember 11-én fel is adta magát a rendőrségen. A nyomozók a férfit személyi szabadság megsértése bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A hatóságok két héttel később szereztek tudomást R. Csaba honlétéről: egy gyáli családi házhoz szerveztek rajtaütést hétfőn hajnalban. Hőkamerás drónnal térképezték fel a környéket, ezután körbevették a házat, és elfogták a férfit. 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink