Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-09-29 08:44:00

Dzsudzsák visszatérése a Lokiba: "Talán sehol máshol nem fogadtak volna ekkora szeretettel"

13 év után tért vissza Debrecenbe.

"Nagyon boldog vagyok, hogy hazai pályán, hazi környezetben, egy új stadionban játszhattam. Győztes meccsel debütáltam, gólpasszal is sikerült hozzájárulnom. A legfontosabb az az, hogy továbbra is hozzuk a meccseket, gólokat rúgjunk" - nyilatkozta Dzsudzsák Balázs a DVSC Pécs elleni mérkőzésén, amit végül 3-1-re tudtak megnyerni. 

Az M4 Sportnak Dzsudzsák azt is elmondta, hogy augusztus óta edzésben van, jól érzi magát, csak egy valami hiányzott neki, a foci: de már ennek is vége. A bemutatkozó meccsén 18 percet kapott, de a sportoló reméli, a későbbiekben kezdőként is segítheti a csapatot. 

"Azt erősíti, hogy igenis jó döntés volt, és talán sehol máshol nem fogadtak volna ekkora szeretettel, mint ahogy itt" - Dzsudzsák arról is beszélt, hogy a csapat felét ismerte, a válogatottban játszottak már együtt, a többiek meg rajta nőttek fel, ami furcsa érzés. 

"Remélem, jó úton vagyunk, és én is hozzá tudok tenni ehhez az úthoz" - zárta a hétfő mérkőzés után, és azt sem bánja, hogy nem került be a válagott keretébe.

Dzsudzsák Balázs gólpasszát Kinyik Ákos lőtte be.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink