Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-09-28 06:22:00

Részletek a tragédiáról: a kilencedikről zuhant a mélybe a volt magyar NB I-es focista

A korábban 94 NB I-es mérkőzésen, a Szegedben, a Békéscsabában és a Honvédban pályára lépő focista kizuhant egy szegedi lakóház 9. emeletéről.

Udvari Szabolcs ismerősei szerint életvidám, jó humorú, közkedvelt ember volt, fittségére sem lehetett panasz, rendszeresen edzőterembe járt, a maratoni távot is lefutotta. Mindenkit megdöbbentett, hogy ilyen hirtelen véget ért az élete - írja a Blikk.

„Itt hagytál, de elvittél egy darabot a szívemből. Te voltál a testvérem, a barátom, a munkatársam, a sporttársam, ha kellett, támaszom. A világ már sosem lesz olyan nélküled, mint amilyen veled volt” – posztolta testvére, Tamás az elhunyt Facebook-oldalán.

A visszavonulása után a vendéglátásban elhelyezkedő Udvari közösségi média-felületeit a tragédia óta ellepték az együttérző üzenetek. A védő házas volt, egy fiúgyermeket hagyott hátra.

„Nyugodj békében, Szabikám” – írta Balog Zsolt, a Vasas és a Békéscsaba volt védője, akihez több korábbi játékostárs csatlakozott. Az üzenetekből kiderült, sokan még pénteken is összefutottak vele, olyan volt, mint máskor, semmi sem utalt arra, hogy baja eshetne. A rendőrség rövid közleményt adott ki a tragédiáról.

"Idegenkezűség nem merült fel. A szombat délelőtt történt baleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgáljuk" – tudta meg a lap a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrkapitányságtól.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink