Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-09-28 04:40:00

Pincérnek állt a Madách Színház művésze

Már nemcsak színész, idén hivatalosan is vendéglátóipari alkalmazott lett Barabás Kiss Zoltán, a Madách Színház művésze.

Pincérnek állt a Madách Színház művésze

"Rendesen be voltam jelentve mint „pincér, felszolgáló”, és át is jelentkeztem. Augusztus közepéig az alsóörsi János Pince Udvarház volt a lakcímem. Munkajogásszal is egyeztettem, és a felvételem előtt tüdőszűrésen voltam Veszprémben" – magyarázta a TV a város szélén című tévésorozat sztárja.

"Régóta vitorlázom, hajónk is van az alsóörsi kikötőben Szerednyey Béla barátommal, és közben összehaverkodtam a János Pince Udvarház tulajával, Uzinger Jánossal, az újpesti focilegenda Göröcs Titi vejével. Miután a színházak bezártak, felhívtam. A karantént a pesti lakásomban is kibírtam volna, de nem akartam magányosan ücsörögni" – érzékeltette a művész.

"Jánostól nem fizetést kértem, hanem kosztot és kvártélyt. Reggel-délelőtt a pincészetében segédkeztem, délután-este pedig alkalmi munkákat vállaltam. Ahogy a hajókat tették a vízre, hoztam és vittem őket, de vizet és villanyt is szereltem rajtuk. Egy faházat is összeraktam. Aztán, ahogy nyithatott a kerthelyiség, vendéglátós üzemmódra kapcsoltam" – vázolta az énekes-színművész.

atv.hu/blikk.hu

Ajánlom

További belföldi híreink