Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-09-26 19:59:00

Oszkó Péter meglepve hallotta, hogy részt vesz a Momentum programalkotásában

Oszkó Péter Facebook-oldalán osztotta meg, hogy meglepve hallotta az InfoRádió egyik műsorában, hogy az ő neve is úgy hangzott el, mint aki része a Momentum Mozgalom programalkotásban részvevő szűk szakmai csapatának.

Mint írja, különösen azért tartja mindezt érzékeny kérdésnek, mert hogy szereti tudni, a saját neve mikor, milyen kontextusba hangzik el és mennyire lesz eszköze pártok közötti küzdelmeknek vagy erőfitogtatásoknak.

"Erről a bejelentésről viszont semmilyen formában nem tudtam, a programalkotó csapatban való részvétellel kapcsolatban pedig ilyen vállalásokat nem tettem" - írja.

Fontosnak tartja rögzítteni, hogy a jövőben üzleti elképzelései építésén és megvalósításán kíván dolgozni, szakmai munkáját is ennek kívánja szentelni és semmilyen módon nem kíván részt venni pártpolitikai vagy választási küzdelmekben. 

"A nyilvánosság előtt is ebben a formában szeretném szerepvállalásaimat megtartani és továbbra is szeretném én eldönteni, hogy mikor, milyen munkákban és kommunikációs aktivitásokban jelenek meg. Ráadásul saját cégcsoportunk formális bejelentésekben is jelezte már olyan stratégiai terveit, ahol a nyilvánosság előtti megjelenés, üzleti partnereinkkel, befektetőinkkel való világos és egyértelmű kommunikáció mind terveinkről, mind tevékenységünkről alapvető érdekünk és szándékunk" - áll a bejegyzésben.  

Ennek keretében időről időre előfordul, hogy a tevékenységüket is érintő közéleti, különösen gazdasági kérdésekben egyszer-egyszer szakértői megnyilatkozásokat tesz, illetve véleménynyilvánításokat vállal, amin egyébként a jövőben sem kíván változtatni.

"De szeretném rögzíteni, hogy ezt konzekvens módon pártoktól függetlenül teszem és továbbra sem szeretném, ha ilyen jellegű aktivitásomat váratlan módon bárki saját egyéni, pártpolitikai céljaira kívánná felhasználni" - zárja a bejegyzést.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink