Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2020-09-25 10:32:00

Akár az utcára is kerülhet Szilágyi István özvegye, ha nem rendeződik a helyzete

Szilágyi életében is nehézséget okozott nekik az ingatlanukra felvett 30 millió forintos jelzáloghitel-tartozás törlesztése, de amióta az özvegy magára maradt, börtönben ülő fia támogatására sincs pénze.

A Keménykalap és krumpliorr című ifjúsági tévésorozat Lópici Gáspárjaként ismertté vált Szilágyit a gyanú szerint a fia, Péter ölte meg: május elején agyonverte őt. Humenyánszky Jolánt most Galambos Lajos is támogatja. A szobrászművész a munkáiból nemrégiben kiállítást is nyitott.

Bár a nehéz anyagi helyzetben lévő özvegy már elfogadta, hogy az otthonától meg kell válnia, az idősotthonról hallani sem akar. Ez szerdán, a Szilágyi István emlékére rendezett esten derült ki, amelynek szervezője, Baricz Dezső március óta minden erejével támogatja Jolika nénit, aki akár utcára is kerülhet, ha helyzete nem oldódik meg - írja a Blikk.

"Dezső mindenben segít nekem, ő az én őrangyalom. Azzal már megbékéltem, hogy valahogyan el kell adnom a házamat, amit a férjemmel építettünk, és el kell költöznöm egy kisebb lakásba. De ha idősek otthonába küldenek, abba én belehalok! Ezért is számítok annyira Dezsőre: ameddig ő mellettem áll, biztonságban érzem magam" – mondta a Metropolnak Szilágyi István özvegye.

Életfogytiglant is kaphat Szilágyi István megöléséért a fia

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink